NL
NL
DE
EN
Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Plaatquiches
Eindejaar
Quiches 140g
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis met Aardbeien
Bordalou Basis met Aardbeien
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis 8cm
Slagroom
Aardbeien
Frambozenconfituur
Hazelnootje
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 20 à 25 min. op 170°C af, ontdooid 15 à 20 min en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Klop de room op.
Spuit een torentje slagroom op de koude bordalou.
Bedek de slagroom met de aardbeien
Werk af met frambozenconfituur en hazelnootjes.
Serveertips
Bordalou Basis met bosvruchten
Bordalou Basis met Aardbeien
Bordalou met texturen van framboos
Bordalou Rijsttaartje met Chocoladeschilfers
Bordalou Basis met framboos en rabarber
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø14 cm
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø8 cm