NL
NL
DE
EN
Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Plaatquiches
Eindejaar
Quiches 140g
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis met Rabarber
Bordalou Basis met Rabarber
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis
Rabarber
Maxi Quenelle Rood Fruit - Frozen Elements by Didess
Perfect Dessert Salsa Framboos Hibiscus Thee - Frozen Elements by Didess
Slagroom
Cress
Bereiding
Vul de bordalou met halve pruimen.
Bak de bordalou diepgevroren 40 à 45 min. op 170°C af, ontdooid 35 à 40 min. en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Werk af met een stukje gebakken rabarber, Maxi Quenelle Rood Fruit en Perfect Dessert Salsa Framboos Hibiscus Thee.
Serveertips
Bordalou Basis met Ananas
Bordalou Basis met stukjes rabarber
Bordalou Basis met Mini Sfera Yuzu
Bordalou Rijsttaartje met Chocoladeschilfers
Bordalou Basis met Banketbakkersroom
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø14 cm
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø8 cm