Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Bordalou en Deegstangen met Zùsto
Cake
Deegstangen
Hartige Taarten
Lekkernijen
Eindejaar
Plaatcakes & Biscuits
Plaatquiches
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou en Deegstangen Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou met texturen van framboos
Bordalou met texturen van framboos
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis 8cm
Crémeux Framboos
Frambozen
Frambozenconfituur
Limoen
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 20 à 25 min. op 170°C af, ontdooid 15 à 20 min en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Bedek de bordalou met frambozen en Crémeux Framboos.
Werk af met frambozenconfituur en geraspte limoenschil.
Serveertips
Bordalou Basis met stukken abrikozen
Bordalou Basis met pruimen
Bordalou Basis met Aardbeien
Bordalou Basis met Ananas
Bordalou Basis met Blauwe bessen
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø14 cm
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø8 cm
Frambozencrémeux in de vorm van een echte framboos.
Crémeux Framboos