NL
NL
EN
Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Hartige Taarten
Plaatquiches
Eindejaar
Quiches 140g
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Halffabricaten Patisserie
Ronde Taart Passievrucht
Ronde Taart Passievrucht
Naar overzicht
Ingrediënten
Ronde Taart Passievrucht Halffabricaat
Biscuit
Chocolade scherven
300 gr suiker
300 gr glucose
150 gr water
200 gr gesuikerde gecondenseerde melk
10 blaadjes gelatine
oranje kleurstof
Bereiding
Breng het water, de glucose en de suiker aan de kook tot 103°C.
Voeg de gecondenseerde melk toe.
Mix de geweekte gelatine en kleurstof onder het geheel.
Bewaar 24 uur in de koeling.
Giet het geheel over de Ronde Taart Passievrucht Halffabricaat bij 35°C.
Werk af met de biscuit en chocolade scherven.
Serveertips
contacteer ons
Deel dit bericht