NL
NL
EN
Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Hartige Taarten
Plaatquiches
Eindejaar
Quiches 140g
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Halffabricaten Patisserie
Ronde Taart Kerst
Ronde Taart Kerst
Naar overzicht
Ingrediënten
Ronde Taart Samba Halffabricaat
Chocoladebiscuit
Chocolade decoratie
Goudspray
300 gr miroir neutral puratos
100 gr glucose
60 gr cacaopoeder
100 gr harmony classic puratos
Bereiding
Verwarm de miroir neutral puratos met de glucose.
Voeg de cacaopoeder toe bij het kookpunt.
Mix de harmony classic puratos onder het geheel.
Bewaar 1 nacht in de koeling.
Giet over de Ronde Taart Samba Halffabricaat bij 40°C.
Werk het geheel af met de biscuit, de chocoladestukken en goudspray.
Serveertips
contacteer ons
Deel dit bericht